Auto raakt van de N381 en komt tot stilstand in een sloot bij Donkerbroek

DONKERBROEK – Maandagavond omstreeks 18:25 uur werden de hulpdiensten gealarmeerd voor een eenzijdig verkeersongeval op de N381 ter hoogte van Donkerbroek. Eenmaal ter plaatse bleek ter hoogte van de afslag Donkerbroek een auto door een nog onbekende oorzaak van de weg te zijn geraakt. Het voertuig kwam hierbij in een nabijgelegen sloot tot stilstand. De bestuurster kon gelukkig op eigen kracht het voertuig verlaten en werd opgevangen door diverse passanten. De brandweer van Oosterwolde kon na aankomst al snel weer terugkeren naar de kazerne. De bestuurster is ter plaatse nagekeken door het ambulance personeel en voor controle overgebracht naar het ziekenhuis. Een berger kwam ter plaatse om het zwaarbeschadigde voertuig te bergen. Tijdens het ongeval was een rijbaan in de richting van Drachten afgesloten voor het verkeer.